Електрична чи звичайна зубна щітка?

Posted by vlad 29.05.2018 0 Comment(s)

Звичайна зубна щітка - це просте пристосування для очищення зубів від нальоту, залишків їжі. Як зробити правильний вибір? В першу чергу, вибираємо необхідну жорсткість щітини індивідуально. Вони можуть бути з натурального матеріалу та синтетичного. М'яку щітку підбирають для маленьких дітей, або дорослих з високою чутливістю зубів і ясен. Жорстка щітина призначається для боротьби з зубним каменем, запущеними зубами, а також для знімних протезів. Середня жорсткість підійде практично кожному, у кого немає захворювань ротової порожнини.

Щітки бувають різними по довжині, формі, розміру. Єдиний недолік - це велика кількість рухів протягом 3 хвилин очищення. Але цю проблему вирішили за допомогою унікальних електричних щіток. Бажання використовувати предмет гігієни простіше підштовхує нас до покупки такого нового гаджета з насадками. Щітинки вібрують з необхідною швидкістю, пульсують і обертаються завдяки акумулятору або батарейкам. Через складну конструкцію електрична щітка коштує дорожче класичної, особливо це стосується розумних моделей, де можна регулювати силу і частоту вібрацій. Але такий пристрій себе повністю виправдовує. Чищення електричною щіткою скорочує процедуру в 2 рази. Весь процес відбувається без особливих зусиль.

Плюси електричної щітки

На який результат ми очікуємо від чищення зубів? Зараз простого видалення залишків їжі між зубами недостатньо. Очистити верхню і нижню щелепу, видалити їжу між зубами, помасажувати ясна - все це можливо звичними способами. Але електричний інструмент справляється з цим завданням набагато ефективніше класичної зубної щітки. Крім цього, є можливість вчасно видалити зубний наліт, розм'якшити його і очистити скам'янілі відкладення.

Функціональні рухи головки електричної щітки в поєднанні з щітиною різної довжини забезпечує доступ до важкодоступних ділянок, куди класична щітка потрапити не може. Незрівнянним плюсом є також кількість рухів: електроприлад за кілька хвилин робить більше обертань, ніж рука за 1 годину. На додаток - можна встановити різний режим очищення і час процедури, а це вкрай важливо, коли є захворювання ясен або зубів. Переваги лягли в основу такої популярності електроприладу, правда, для кожного стану зубів передбачені індивідуальні насадки і техніка очищення. Сьогодні навіть дантисти радять купувати не просто електричну щітку, а іригатори, у яких є безліч корисних функцій.

Комплект з насадками

У кржної насадки є свій кольоровий ободок. Ця деталь потрібна для швидкого розпізнавання особистих насадок або для маркування інструменту по типу - від нальоту, насадка для відбілювання, дбайливого очищення і т.д. Блакитні щітинки знебарвлюються, коли настає час поміняти насадку. Це зручна функція, якщо ви забуваєте регулярно міняти насадки. З найпоширеніших варіантів можна виділити наступні моделі:

  • Це насадки з щітинками різної довжини, які розташовуються під кутом для видалення нальоту.
  • Для відбілювання насадка підходить краще за всіх інших. Спеціальна гумова чашка видаляє потемніння, і результати проявляються вже через 2 тижні використання.
  • Дбайливе очищення для чутливих зубів і ясен.

    Професіонали рекомендують перед покупкою консультуватися зі своїм стоматологом, який неодмінно порадить найкращий варіант, що підходить саме вам.

Замовлення зворотнього дзвінку

Ім'я

* Номер телефону

Передзвоніть мені
Будь ласка, зачекайте
Запит успішно відправлено.

Заповніть форму і менеджер зв'яжеться з Вами

Ваше ім'я

* Ваш телефон *

Підтвердити замовлення
Будь ласка, зачекайте
Дякуємо. Ваше швидке замовлення успішно відправлено. Незабаром ми з Вами зв'яжемося для уточнення деталей.

Безкоштовна доставка

від 5500 грн

Гарантія від виробника

Оплата готівкою або карткою

Замовлення онлайн цілодобово